top of page

I'm a title. Click here to edit me

HOE WERKT GEZONDE VOEDING?


Voeding als medicijn kan een gunstige invloed hebben op:
 

Overgewicht , Bloeddruk, Bloedsuikerspiegel, Cellulite, Cholesterolspiegel,
 

Energie en vitaliteit, Soepele spieren en Gewrichten, Goede nachtrust,

Hart- en bloedvaten, Huid, Snurken, Spijsvertering, Prikkelbare darm, Spastisch colon

Bewust worden wat, hoe en wanneer men eet is niet alleen een noodzaak om ziektes bij te sturen en of te voorkomen, maar het wordt ook een heerlijk proces waarbij het lichaam zichzelf begint te sturen en zelf aangeeft wat het nodig heeft. Luisteren naar de signalen van het lichaam worden uw eigen innerlijke coach.

Effecten gezonde voeding

"Laat uw voeding uw  medicijn zijn en uw medicijn uw voeding".  (Hippocrates)​​​​​​​​​​​​

Een getuigenis:

Gezonde voeding

WELKE EFFECTEN HEEFT GEZONDE VOEDING?

Fitter door het leven

De meeste verhalen die we horen rond fit en gezond, zijn getuigenissen van mensen die de stap hebben gezet naar een bewustere eetstijl. Welke ook de redenen zijn, ze hebben een keuze gemaakt om voeding tot vriend te maken. Eens men beseft dat
men via de juiste voedingskeuzes een juist evenwicht heeft gevonden, een duidelijk en goed ritme inbouwt en voldoende lichaamsbeweging respecteert, wordt
de geest helderder, en krijgt men meer energie om de het leven te beleven zoals men wenst.

Gezonde voeding - advies en begeleiding

Waarom advies en begeleiding belangrijk is voor u...


Advies en informatie, tijd en ruimte, gesprek en ruggensteun... maar vooral veel creatieve en nieuwe inzichten die 'eten' in de juiste context plaatsen.

Uw gezondheidsbegeleider volgt u en helpt u doorheen de wirwar van informatie, aanbod en verwarring die rond voeding heerst. U krijgt duidelijk zicht op uw eigen mogelijkheden en kan met veel praktische en eenvoudige tips aan de slag. U wordt gevolgd en begeleid zodat een haalbaar en wenselijk traject
samen met u wordt uitgestippeld.

Gezond afslanken


Afslanken doe je niet zomaar… Het is een proces waarbij je het lichaam terug brengt tot dat ideale en gezonde gewicht die vanuit de eigen constitutie is bepaald .

Crashdiëten, ongezonde gewoonten of vasten op ongepaste momenten, hebben vaak meer schadelijke gevolgen (op korte termijn jojo-effect – op lange termijn vrije-radicaalschade) dan men eigenlijk wenst. Gezond afslanken vraagt om een eerlijke ontmoeting met je zelf en de mogelijkheden van je lichaam.
Bij afslanken is ontgiften (zowel fysisch als mentaal) één van de belangrijkste pijlers tot succes. Gezond afslanken is blijvend als het lichaam haar energie terugvindt waardoor het terug zelfreinigend en zelf ondersteunend wordt.

VERSCHEIDENE VOEDINGS- EN VITALITEITS PROGRAMMA’S WORDEN AANGEBODEN TELKENS VOLGENS EIGEN VOORKEUR EN/OF CONSTITUTIE.

WE GAAN SAMEN OP WEG NAAR EEN GEZONDER, SLANKER EN VITALER LICHAAM...
  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page
bottom of page