top of page
ERVARINGEN

Jan 25 jaar jonger in 5 maanden tijd !!

Jan...

 

Op een bepaald moment kreeg ik mijn gewicht niet meer onder controle, ik voelde mij moe en futloos en kon amper nog wandelen.
Uiteindelijk nam ik de beslissing om er iets aan te doen.
Bij Nathalie kreeg ik een voedingsadvies op maat, onmiddellijk dacht ik: dit is te doen. Want ik had schrik om mijn leven drastisch om te gooien zeker omdat ik diabetespatiënt ben.
Ik kon veel dingen blijven eten maar wel op andere momenten en andere combinaties, totaal geen ‘dieet’ gevoel.
Na enkele weken voelde ik mij veel vitaler en tot mijn grote vreugde kreeg ik mijn bloedsuikerspiegel onder controle.
Voor het voedingsplan had ik ’s morgens 24 eenheden insuline nodig en ’s avonds nog eens 22.
Nu gebruik ik nog enkel ‘s avonds 16 eenheden.
Ik ga nu fitter, comfortabeler en welgezinder door het leven. 25 jaar jonger...
Jammer dat ik niet eerder startte!

 

 

De zachte en langzame drukbewegingen op het gelaat gaven mij vrij snel een mentale rust. Het effect op mijn lichaam was te voelen in zinderingen, afhankelijk van welk drukpunt werd aangeraakt. Na de behandeling was ik zowel rustig als energiek, ik kon precies beter zien...

Ik voelde bij momenten mijn energiebanen. In combinatie met de geur van de olie en de achtergrondmuziek is dit voor mij een waardevolle

energiebooster!

Groetjes Heleen

Japanse gezichtsmassage

 


 

"Mijn Magisch Dieet"

Hallo ik ben Inge, ik denk dat velen van jullie zich zullen terugvinden in mijn verhaal:
Reeds heel mijn leven worstel ik met mijn gewicht. Van het ene dieet naar het andere, elk dieet was een straf voor mij. Tot een vriendin met het idee kwam om het Vitaliteitsprogramma te volgen. We maakten een afspraak bij Nathalie Verhulst. Het was een heel andere werkwijze dan een klassiek dieet. Het onbekende schrok mij af .. Toch zette ik door want wat kon er nog mislopen na dieet nr ... 7 maanden later heb ik een gewicht bereikt waar ik vroeger alleen maar kon van dromen - 31kg!! Dankzij mijn doorzetting en de hulp van een heel toffe voedingsconsulente die er altijd voor me was en nog steeds is. Ik zou het iedereen aanraden. Ben je ten einde raad zoals ik was, dan is er maar één oplossing: Nathalie.

 

Groeten Inge uit Zwevegem

Inge

Hallo Nathalie,

Ik wil je toch eens laten weten dat

de dieptemassage van gisteren
geslaagd is. Net als die vele andere trouwens. Je hebt werkelijk ´gouden` handen! Het doet pijn op het moment zelf (goud is ook hard hé) maar achteraf voel ik toch een serieus verschil. Het doet me ook goed dat je bekommerd bent om de mens zelf en niet alleen op jouw werkterrein. Ook al is een massage ‘behoorlijk intensief’ toch kijk ik er elke keer weer naar uit om te komen.
van harte bedankt!!!

tot een volgende keer

Katrien...

Dieptemassage
  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page
bottom of page