top of page
  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page
Nathalie Verhulst

Al heel lang ben ik er mij van bewust dat een gezonde levenswijze vele welvaartziektes kan voorkomen als bijv. overgewicht, te hoog cholesterol gehalte, gewrichtsaandoeningen, diabetes, CVS, voedingsallergieën....

Mijn zoektocht startte met een Herboristencursus. Docent Dr. Geert Verhelst gaf naast Kruidenleer en Natuurlijke voedingssupplementen ook een diepgaande cursus Voedingsleer: het belang van volwaardige voeding in de strijd tegen ziekte en overgewicht.

Met enthousiasme verdiepte ik me verder in dit thema en volgde de op opleiding Orthomoleculair Voedingsconsulent aan het Vlaams Instituut voor Orthomoleculaire Wetenschap bij prof. Faché.

De vierjarige opleiding Gezondheidsbegeleider aan de Levensschool te Tongerlo, maakte mijn werkterrein nog breder. Een gezonde levensstijl impliceert namelijk de holistische benadering van de mens: niet alleen juiste en aangepaste voeding, maar ook regelmatig ontgiften (essentieel voor de gezondheid, bij afslanken, verstevigen en verjongen) dieptemassage (om blokkades los te maken lichamelijk én energetisch), ondersteuning met Bachbloesems (bij emotionele problematiek), en specifieke gezondheidsprogramma´s volgens eigen constitutie, … helpen om het natuurlijke ´evenwicht´ (terug) in harmonie te brengen.

Met de tweejarige opleiding tot Menopauzeconsulent wens ik mij nog meer te verdiepen om elke vrouw stralend door de menopauze te helpen...

 

                                                   

bottom of page