top of page

Voetreflexologie

De methode van voetreflexologie is gebaseerd op de holistische visie van samenhang tussen lichaam en geest, en beoogt de mens in haar totaliteit te behandelen.
Voetreflexologie gaat er van uit dat het gehele lichaam zich afspiegelt in de voeten. Een niet goed functionerend orgaan leidt tot een pijnlijke plek op de plaats in uw voet die daarmee  overeenkomt, de doorstroming van uw energie is geblokkeerd.

WAT IS VOETREFLEXOLOGIE?
Voetreflexologie - schema

HOE WERKT VOETREFLEXOLOGIE?​

Tijdens de behandeling ga ik via een zachte massage op zoek naar pijnlijke plekken of zones met een veranderde huidstructuur. Op basis van die tekenen kunnen bepaalde verborgen kwalen in uw lichaam opgespoord worden. Vervolgens druk en wrijf ik krachtig op die plaatsen. Door het masseren van die zones (op de voeten) worden uw organen
of lichaamsdelen die niet goed functioneren gestimuleerd en geharmoniseerd.Hierdoor vindt verlichting van stress e​n spanning plaats, wordt de doorbloeding verbeterd en worden blokkades in uw lichaam opgeheven. De energie kan weer stromen en daardoor herstelt het natuurlijk evenwicht in uw ganse lichaam, waardoor klachten kunnen verdwijnen.

Voetreflexologie

WELKE EFFECTEN BIJ VOETREFLEXOLOGIE?

Naast het vrijzetten van deze energiestromen worden ook geestelijke spanningen en emoties losgelaten.

Een getuigenis:

Na de behandeling
diepe ontspanning, zalig gevoel, op wolkjes lopen...


Frank

Voetreflexologie
  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page
bottom of page