top of page

Ion Cleanse

WAT IS DE ION CLEANSE ?

Het ion-cleanse proces is een verbazingwekkende
reinigingsmethode, die zorgt voor de ontgifting van heel het lichaam via een voetbad met warm water. Het lichaam wordt gereinigd terwijl u gemakkelijk met de voeten (of handen) zit in een badje warm water. De behandelingstijd bedraagt 30 minuten. Dit is een zeer efficiënte manier om gifstof ophopingen te verwijderen uit het lichaam, waar die ook zitten (lever, nieren, gewrichten, bindweefsel, huid, lymfe, bloed,…).

Iedereen die het Ion Cleanse voetbad voor de eerste keer uitprobeert, schrikt van de sterke verkleuring, veroorzaakt door de hoeveelheid afvalstoffen die zich in het water bevinden.

WELKE EFFECTEN HEEFT DE ION CLEANSE

Een Ion Cleanse herstelt de lichaamsfuncties via ontgifting, waardoor de organen ondersteuning krijgen en terug tot rust kunnen komen. Waaraan merkt u dit precies?

Uw fysieke, intellectuele en emotionele prestaties worden gestimuleerd, hersteld en geoptimaliseerd.

Uw weerstand tegen infecties groeit, uw gewicht daalt, uw nicotineontwenning loopt vlotter. Uw verouderingsproces vertraagt en u zweet
minder. Ook uitputting, zenuwachtigheid en prikkelbaarheid nemen af.

Het lichaam is als een grote magneet, waarin allerlei toxische stoffen worden vastgehouden. Niet alleen neemt de milieuvervuiling toe met alle nefaste gevolgen voor ons lichaam maar ook verkeerde voeding, roken, drinken, medicatie en stress zorgen voor giftige stoffen. Een gezond lichaam kan wel een bepaalde hoeveelheid gifstoffen verwerken, toch heeft ook zijn grenzen. Zware metalen, geoxideerde vetten, cholesterol neerslag, urinezuur, melkzuur en het uitgebreid spectrum aan chemicaliën die in het water, voeding en lucht voorkomen, bezoedelen ons fysieke lichaam en hecht zich aan gewrichten, bloedvaten, zenuwen en lichaamsweefsel. Deze gifstoffen verstoren de normale lichaamsfuncties en scheppen een gunstig milieu voor ziekte, allergie en immuniteitsproblemen.​

HOE WERKT EEN ION CLEANSE ?

Ion cleanse voor en na
Ion cleanse

Een getuigenis:

Je gelooft je ogen niet!!!!

Regine​

  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page
bottom of page